Inspiration is everywhere

Inspiratie is overal.

Soms vind je ze gewoon om de hoek. Tijdens de lockdown kreeg ik, onder andere ook door het prachtige weer, de gelegenheid om mijn buurt goed te leren kennen: al wandelend. We wonen hier nu een jaar, dus er viel nog heel veel te ontdekken. In deze vreemde tijd ging ik , vergezeld door een vriendin, op Citytrip in eigen stad.

We verwonderden ons over het vele prachtige erfgoedmateriaal dat Gent rijk is, maar hadden vooral oog voor de onopvallende details. We weken van het toeristische pad af en deden heerlijke vondsten. Het weer zat ongelofelijk mee en we haalden ons hartje op.

In volle lockdown hadden we het gevoel in Lissabon, Parijs of Madrid te struinen, hoewel we in het goede oude Gent vertoefden. Dit was echt een lente met zomerallures, eentje om nooit te vergeten!

(weet je nog dat jaar, dat we drie maand in lockdown zaten en dan maar gingen strollen in de stad, met een ‘coffee to go’ in de hand.) 

Valt het jou ook op? Die warme, verzadigde, kleuren? ALsof je in een zuiders land aan het struinen bent. Terracotta en baksteenrood, licht oudroze, bedoeien koortsig blauw…

Het kon niet anders of ik zou met dit zomerse kleurenpalet iets doen!

Ik heb deze kleine collectie Summer Souvenir genoemd. Je vindt ze vanaf nu hier in de webshop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *