De Zee en de Liefde – of – de Liefde en de Zee

Al een tijdje maak ik deel uit van een creatief collectief genaamd De Zwerm.

De zwerm is een plek om creatieve zieleroerselen te delen en tegelijkertijd anderen te inspireren, aan te steken en aan te moedigen. We zijn een vlucht creatievelingen, elk met hun eigen(wijze) idee en kijk op creativiteit en kunst. 4x per jaar komen we samen en delen en tonen zowel  beeldende kunsten als muzikale creaties. Dit zijn heel fijne,  verbindende  én lekkere 😉 avonden!

Dit jaar namen we met de Zwerm deel aan ‘Buren bij Kunstenaars’. Ik vond dit een uitgelezen moment om iets te doen met mijn schrijfels over de Liefde en de Zee, waar ikhet hier al even over had.

Dit voorjaar trok ik een paar dagen naar zee, een stuk op zoek naar rust en focus (dankjewel aan mijn lieve echtgenoot om intussen thuis de boel recht te houden)  maar ook om inspiratie te zoeken voor dit project. 

Naast lopen op het strand, wandelen, uitwaaien en genieten van het geluid van zee en wind, tekende ik er vooral,  en spontaan kwamen er ook woorden naar boven.  Over de zee en de liefde, en over alles wat dat omhelst: tristesse, hartepijn, afscheid, passie en melancholie, hier en daar een beetje bitterzoet.

Voor de zwerm verzamelde ik mijn tekeningen en teksten en presenteerde ze op een afgebladderde behangmuur, een perfecte match! De ruimte waar we tentoonstelden was  van Amba Amba, nu nog een werf, maar binnenkort een fijne plek om te vertoeven. (meer foto’s van ‘Zwermen bij Kunstenaars’ vind je hier)

en voila, mijn creaties vind je hieronder:

 

Ik maakte 4 postkaartjes van mijn creaties en die wil ik heel graag met jullie delen. Je kan ze vanaf nu hier aankopen in mijn webshop. Geef ze een plekje op je kast of cadeau aan iemand die een speciaal plekje heeftin je hart 🙂

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *