#Wolkenjagers

Recent wou een mama, die haar kindje verloor, mijn wolkenbroche kopen. De broche dragen zou een soort herinnering aan haar kindje zijn. Ik stelde haar voor om op het wolkje een klein gouden sterretje aan te brengen. Een sterretje aan de hemel, een mooi troostend symbool.

Het fijne is dat ik zoveel jaar geleden ook  begon met wolkenkijken toen mijn vader overleden was. Het gaf me ook op één of ander manier troost, te weten dat hij daarboven ergens waakte over ons.

Ik maakte de wolkenbroches in de rand van  het kunstproject Wolkenjagers, dat ik samen opstartte met muzikant Fleepp- Filip Dewaele. Binnenkort komt nog een voorstelling van Wolkenjagers. Maar daarover later meer!

Je vindt mijn Wolkenbroches in verschillende versies hier in mijn webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *