Fleurfatale on the road

Nog altijd krijg ik veel vraag voor verkoop in winkels.
Ik maakte die denkoefening al eens, en heb toen hard nagedacht en proberen aan te voelen wat echt bij mij past.
Ik wil vooral blijven ontwerpen. Maken voor winkels betekent steeds meer produceren. Tijd steken in verdelen, stockeren, leveren. Voor het echte ontwerpwerk, wat ik het liefste doe, blijft dan weinig tijd over; Dat wil ik niet. Ik ben ontwerper en zo voel ik me ook, geen manager. Ik geniet het meest van de flow van het creeëren, de kleine stapjes van inspiratie over idee naar uitvoering.  Ik wil ook de prijs democratisch houden, vandaar mijn keuze om te verkopen in mijn webshop en in een heel klein aantal zorgvuldig geselecteerde winkels, tijdelijk als pop up: ga er zeker eens snuisteren!

Bij OES in Kortrijk/Steenpoort 23

BIj Catalogus in Gent/Oudburg

Bij Artemysia in Dendermonde op 17 en 18 maart

op mijn homesale in Laarne op 28 en 29 april

op de Ladies Night op 20 april in Hertsberge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *