porselein juwelen

Back in 2014 had ik precies een tweede creatieve adem nodig. Intussen was ik al zes jaar volop aan het ontwerpen voor Fleurfatale, ik verkocht mijn juwelen in mijn Etsy webshop en op de toen hippe Handmade beurzen en dat was een gigantisch drukke tijd! Uit die Etsy periode kende ik Mitsy van Artmind. Als keramiste gaf zij toen workshops papier porselein. Op dat moment besloot ik een jaartje wat gas terug te nemen en op zoek te gaan naar nieuwe creatieve invalshoeken voor mijn juweelontwerp.

Mitsy woont in Hasselt, dus ik deed er telkens 2 uur heen en 2 uur terug, met de trein over, maar dat was fijn want eigenlijk toch wel echte me-time voor mij: ik herinner me dat ik het boek Vele Hemels toen uitlas op de treinreis 😉  Dat jaar kocht ik ook mijn porseleinoven. De workshops hadden me nieuwe inspiratie gegeven.  Alle technieken (porselein inkleuren, decal techniek, glazuren) die ik nu gebruik leerde ik bij Mitsy, iets waarvoor ik haar nog altijd heel dankbaar ben.   Mijn Porseleincollecties Lunar & Souvenir & Wolkenjagers vind je in mijn webshop. Ze zijn een mooie en kleurrijke aanvulling op mijn zilversmeedwerk.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *