Tussen Zilt en Zoet | Raampoëzee

 

Dit voorjaar vatte ik, samen met Adelheid Dhondt het plan op om deel te nemen aan Drawing Days, een tekenfestival (een organistatie van Kunstwerkt) in Oostende. Het leek ons een tof idee om opnieuw aan de slag  te gaan met woord en beeld. Ditmaal geïnspireerd door de zee en de liefde.  Adelheid schrijft enkele lijnen poëzie en ik zorg voor de getekende lijnen. In juni trok ik , helemaal op mijn eentje, een weekje naar zee om inspiratie te zoeken (maar ook wel rust en focus) Het merkwaardige was, dat er naast de tekeningen ook heel wat woorden naar boven kwamen 😉 De teksten die ik zelf  schreef bewaarde ik voor buren voor kunstenaars, maar daar vertel ik hier meer over.

Hieronder vind je onze ‘raampoëzie’, tekeningen van mijn hand, de teksten zijn van Adelheid Dhont.het was een hele toffe samenwerking, tussen al onze andere bezigheden door. We contacteerden zelf alle -etalage eigenaars- en die waren heel erg enthousiast , ook over het resultaat, dus dat was eigenlijk wel een fijne ervaring.

 

de adresjes die we uitzochten zijn echt de moeite om eens te bezoeken als je in Oostende bent. Voor een koffie met taartje , een lekkere lunch of gewoon om gezellig te shoppen, we hebben er echt wel de beste plekjes uitgekozen (met wat hulp van deze lieve dame uit Oostende). En NEE dit is niet gesponsord, ik vind het gewoon fijn om deze adresjes te delen, want Oostende is een heerlijke stad 😉 (maar ook uit dankbaarheid omdat we op hun etalage ons ding mochten doen! )

Ferm Homme: Nordic Concept Store – Sint-Paulusstraat 38
Albrecht: Food & koffiebar – Christinastraat 81
Fleur de Lies: Conceptstore Groen en Design – Christinastraat 50
iO Sophie: optiek -Adolf Buylstraat 35
Nauti: Lunch & aperobar – Hertstraat 1
Ferm Femme: Nordic Concept Store – Vlaanderenstraat 5
De Familie Janssen: koffiebar – Kapucijnenstraat 2
Passe Vite: eethuis – Nieuwstraat 10

voor DrawingDays Oostende

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *