Your Butterfly moment

Wanneer was jouw laatste ‘Butterfly Moment’? Het moment waarop je vleugels kreeg, dat je sprankelde van energie of trots?

Was het bij het behalen van je masterproof? Of toen je voor het eerst 5 km aan één stuk kon lopen? Was het toen je iets deed wat je voordien nooit zou gedurfd hebben, of simpelweg toen je kinderen zeiden, ooh, wat was dat lekker,  mama!?

Er zijn zoveel vlinder momentjes in je leven. Het ene al wat groter dan het andere. De kunst is ze te zien, te ervaren, te beleven en te vieren.

De verandering van een pop   in een vlinder kan ook symbool staan voor groei, een nieuw begin. Je sluit iets af en er komt iets nieuws in de plaats , meestal iets mooier want je bent gegroeid, letterlijk en figuurlijk!

Een van mijn butterfly momenten was de realisatie van mijn Fragile collectie. Een collectie geïnspireerd op vlindervleugels en veren. (toeval of niet 😉 Al een tijd zocht ik naar een mooie vormentaal om een veer of vleugel te abstraheren. Eenvoudig en licht, geometrisch maar niet té strak.  Uitgepuurd. Veel schetsen gingen vooraf en dan maar selecteren en de beste overhouden 😉  Het resultaat is een tijdloze collectie wars van trends. Ik ben er best trots op!

je kan de Fragile/notFragile collectie hier ontdekken in mijn webshop. en ik schreef er een tijdje geleden ook nog dit over.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *