SIREN | behind the scenes

Vandaag maakten we fotos van mijn collectie Siren. Het werd een productshoot, wat wil zeggen dat het accent op de juwelen zelf ligt, zodat ik ze kan gebruikenin mijn webshop. Ze geven een beeld van hoe het juweel eruit ziet aan je oor of in je hals. Een conceptshoot is een shoot waar je meer een sfeer wil scheppen, of een verhaal vertellen. Dit komt nog, maar die speelt zich af aan zee, en ik wou mijn model die ijsberenduik toch besparen in dit Eskimoweer! Over de visualisatie en inspiratie van mijn conceptshoot kan je hier wat meer lezen .

De fotos zijn gemaakt op mijn werkplek Likebirds, daarover later ook meer. Het werd weer een heel toffe samenwerking! De styling deed ik zelf, waarvoor ik mijn kleerkast indook.  Ik heb een zwak voor mooie lingerie en die kwam goed van pas. Ik combineerde die met de prachtige superzachte knitwear van Madebyvest. (handmade! en Belgisch)

Ik hou van nonchalant opgestoken haar,  en dat zie je dikwijls aan mijn fotos, ik kan maar niet besluiten om een ander kapsel te kiezen 😉 Lotte heeft daar het ideale haar voor en Dorien toverde een mooie dot en perfecte make up! Martine van Artemysia maakte de foto’s, en die zijn heel mooi, maar die toon ik later nog!  Eerst selecteren! Neem hieronder al een kijkje achter de schermen. (ps. deze fotos maakte ikzelf met mijn mobieltje)

            

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *