Shoot! behind the scenes

Ik vond het een tof idee om deze herinnering met jullie te delen.  Ongeveer een jaar geleden organiseerde ik een conceptshoot voor Fragile not Fragile, mijn juwelencollectie , in het prachtige pand van de B&B DRUUM in Brussel. Ik kreeg de hulp van fotograaf Silvie Bonne en MUA Nanja Massy.

De styling, de props, de kledij, het model had ik zelf allemaal uitgedoktert en bij elkaar gezocht.  Silvie slaagde er  in om mijn moodboard in hele mooie foto’s te vertalen. Ze werden precies wat ik wou dat ze uitstraalden: breekbaarheid, maar ook kracht! We hadden niet zo veel tijd die dag door regen en fileleed, maar het hartelijk onthaal door de hosts van de B&B (die na hun uren ook in een bekende Brusselse band Jacle Bow spelen) maakte veelgoed en gaf ons vleugels. En we vlogen erin! en dat zie je wel aan de foto’s ‘behind te scenes’

 

 

B&B DRUUM is een historisch pand met veel verhalen en heeft een prachtig interieur. Elke kamer is heel smaakvol ingericht door een kunstenaar, dikwijls met verwijzingen naar de stad Brussel.

Hieronder een bloemlezing uit de reeks prachtige foto’s. En nee, je ziet geen juwelen op de foto’s. het was een  conceptshoot, ik wou een bepaalde sfeer meegeven en vind zelf dat het geweldig is gelukt. Dankjewel Silvie, Nanja en Evelyn. De foto’s gecombineerd met mijn juwelencollectie vind je onderaan. En bekijk de juwelen zeker ook eens in de webshop!

 

  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *