Liefde Uitgelijnd

Vorige zomer gingen we met ons tweetjes logeren in een bos. Even weg van alle drukte, WIFI en gezinsperikelen. Ik had mijn tekengerief mee en mijn man zijn laptop. We begonnen beiden met een wit blad, ik maakte tekeningen en wou me toeleggen op het tekenen van figuren. Geert schreef verder aan zijn roman. We hadden er een heel fijne tijd,  en hebben naast boswandelingen en een week alleen met ons twee zijn (wat best lang geleden was) eigenlijk alleen maar dit gedaan;-)

De reeks figuren die ik toen tekende hadden allemaal iets triest, melancholisch. Lag het aan het bos, of de afzondering? who knows 😉

Toen ik de gedichten van Adelheid (Reflecties/Reflections) ontdekte vond ik dat er een match was en zij had hetzelfde gevoel. Mijn tekeningen passen heel mooi bij haar poëzie over de pijn van de liefde.   Dus besloten we om er samen iets mee te doen. De Week van de Amateurkunsten in Laarne, leek ons de ideale gelegenheid. We vatten het plan op om ramen in het centrum van Laarne te euh ‘bekladden’ met onze ‘raampoezie’ Ons project kreeg de naam: Liefde Uitgelijnd : een getekend poëzieparcours. 

Het werd een heel toffe samenwerking en we zijn heel erg blij met het resultaat! Er komt zeker nog een vervolg want we kregen echt toffe reacties 😉 Ben je nieuwsgierig? like dan onze FaceBook pagina, dan kan je ons werk blijven volgen.

  • heel erg bedankt ook aan alle handelaars , de Bib en het Gemeentehuis van Laarne, die hun raam aan onze kunsten overlieten.
  • Onze raampoëzie blijft staan tot een fikse regenbui of een overijverige ramenwasser ze uitwist. Het is dus best nog even moeite om deze route te wandelen in het centrum van Laarne tijdens de mooie verlofdagen! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *